Trenutak za istoriju.

Andrej Jakovljević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs: Shutterstock

Fudbaleri Mančester sitija savladali su nakon preokreta Crvenu zvezdu u utakmici 1. kola G grupe Lige šampiona rezultatom 3:1 (0:1).

Stefan Mitrović je odigrao solidno i čitav meč je imao posla protiv brzonogog Žeremija Dokua.

PROČITAJTE JOŠ...

“Očekivali smo da će Siti biti takav kakav je danas bio. Borili smo se ceo meč i dali 200 odsto. To prvo poluvreme, 1:0, imali smo nade da možda izdržimo i ostvarimo dobar rezultat. Mnogo mi je krivo što smo primili gol odmah u drugom poluvremenu i posle tog gola pali smo malo, oni su se digli i iskreno bilo je mnogo teško. Oni su najbolja ekipa na svetu, ali smo videli smo da možemo da se borimo do kraja”, počeo je Mitrović.

Zvezda je povela u 45. minutu posle gola Osmana Bukarija, koji je u prvom momentu bio poništen zbog ofsajda, ali je VAR popravio sve.

“Mislio sam da je bio gol odmah. Bukari je bio iza igrača i stvarno smo se naježili kad smo čekali taj VAR. Imali smo sreće da je bio gol i bili smo u šoku da smo vodili protiv Sitija, na ‘Etihadu’, to je neverovatno.”

Sledeće što očekuje Zvezdu jeste derbi protiv Partizana u Superligi Srbije.

“Verovali smo svi da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Idemo sada na derbi na dosta samopouzdanja i idemo na pobedu. Mnogo nam znači što su došli u velikom broju i vratićemo im to na derbiju.”

Lajpcig je pobedio Jang Bojs sa 3:1, a Mitrović je najavio meč sezone

“Nije to loš rezultat za nas, Lajpcig je tu bio favorit. Protiv Jang Bojsa moramo da pobedimo i to je sigurno utakmica sezone”, završio je Mitrović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar