Aleksandar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije
Aleksandar Mitrović; foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Brazilac je dobro upoznat sa kvalitetima sprskog napadača

Brazilski fudbaler Fabinjo dotakao se partija koje u poslednje vreme pruža srpski napadač Aleksandar Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbin je u subotu postigao tri gola protiv Švedske, dok je u Premijerligi trenutno drugi na listi strelaca iza Erlinga Holana.

Fabinjo je u Mitrovićeve kvalitete mogao da se uveri i nedavno na terenu, kada su se sastali Liverpul i Fulam. Rezultat te utakmice bio je 2:2, a Srbin je dva puta tresao mrežu engleskog giganta.

„On prolazi kroz velike trenutke. Prošle godine u Fulamu je postigao oko 40 golova. Ovu godinu je počeo dobro, postigao je golove i protiv nas. Veoma je iskusan, dostigao je određene godine koje sa sobom nose odgovornost. Mislim da tri gola protiv Švedske pokazuju da je u dobrom trenutku. On je ubica, voli da postiže golove“, rekao je Fabinjo.

Brazilac je govorio i u favoritima na predstojećem Svetskom prvenstvu.

„Mislim da je Brazil, bez obzira na rezultate, jedan od favorita i tako će uvek biti. Drugi favorit je Francuske. Ne znam šta se dešava u Ligi nacija, da li selekcije rotiraju timove, ali naravno da je iznenađenje što je Nemačka izgubila od Mađarske i što je Engleska u seriji od pet utakmica bez pobede. Ali naš najveći fokus je na našu reprezentaciju i način na koji igramo“, istakao je Fabinjo.

Srbija i Brazil igraju 24. novembra u 22 časa.

BONUS VIDEO Erupcija nakon gola Mitrovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar