Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Nemile situacije na tribinama u Bosni i Hercegovini.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobedila je Crnu Goru sa 1:0 u petom meču grupe C Lige nacija.

PROČITAJTE JOŠ

Mostarski portal „ABC“ mišljenja je da su najvatreniji navijači BiH priredili „veliku i sramotnu koreografiju“, uoči početka utakmice između Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

„Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske“, napisao je portal, uz napomenu da ispod zastave s velikim ljiljanom piše „Večno cvetaj u inat dušmanima“.

Mostarski portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion „Bilino Polje“, „zagrmeo“ porukom „Vico ped***“, uzvici upućeni predsedniku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vicu Zeljkoviću.

„Zaista bi trebalo da se svaki Hrvat i Srbin zapita šta radi u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandal, sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih). Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH“, piše ABC portal, koji na kraju teksta apeluju da fudbaleri hrvatske nacionalnosti napuste reprezentaciju BiH.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi pred dvomeč sa Norveškom i Švedskom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare