Foto: EPA-EFE/Andrew Couldridge

Fudbaleri Fulama poraženi su sa 1:0 od Vulverhemptona u meču 31. kola Premijer lige.

Fulamu je pobeda bila neophodna kako bi ostao u borbi za opstanak, i mogli su do znatno pozitivnijeg rezultata, ali nisu uspeli da iskoriste nijedan od čak 14 šuteva. Od toga, četiri su izblokirana, sedam je išlo van a tri u okvir gola.

PROČITAJTE JOŠ...

Najbolju šansu imao je Aleksandar Mitrović u 44. minutu kada je zamalo poslao loptu pored stative, potom je u 48. minutu izblokiran, 13 minuta kasnije Rui Patrisio je odbranio, isti ishod je bio i u 66, da bi pet minuta pre kraja ponovo šutirao pored gola.

Seriju promašaja do tada loši Vulverhempton je iskoristio u trećem minutu sudijske nadoknade i postigao jedini gol na meču za veliku pobedu svog tima.

Fulam je ovim porazom napravio još jedan korak unazad u borbi za opstanak, pošto šest kola pre kraja imaju tri boda manje od Njukasla, prvog iznad „crte“, uz dva meča više, pa će „svrake“ imati šansu da se odlepe na devet bodova, ukoliko dobiju obe utakmice.

Sa druge strane, Vulvsi su 12. sa 38 bodova, pa im predstoji gotovo rekreativan završetak sezone, pošto su nadomak opstanka, a za Evropu nemaju šanse.

Premijer liga, 31. kolo

Petak

Fulam – Vulverhempton 0:1 (0:0)

(Traore 90+3)

Subota

13.30 Mančester siti – Lids

16.00 Liverpul – Aston Vila

18.30 Kristal Palas – Čelsi

Nedelja

13.00 Barnli – Njukasl

15.05 Vest Hem – Lester

17.30 Totenhem – Mančester junajted

20.00 Šefild junajted – Arsenal

Ponedeljak

19.00 VBA – Sautempton

21.15 Brajton – Everton

Foto; Premijer liga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar