Foto: Starsport

Crveno-beli će pokušati da produže saradnju sa afričkim vezistima.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je prilikom potpisivanja novog ugovora Milana Borjana najavio da su crveno-beli u pregovorima sa Gelorom Kangom i Seku Sanogom, takođe oko produžetka ugovora.

PROČITAJTE JOŠ

„U pregovorima smo sa Kangom i Sanogom, nadamo se da ćemo ih uspešno završiti. To su dva veoma važna igrača za nas, igrači koji su doprineli uspesima Crvene zvezde. Verujem da ćemo se dogovoriti i da će oni uskoro potpisati dugogodišnje ugovore“, rekao je Mrkela.

Dugogodišnij golman Crvene zvezde Milan Borjan je produžio ugovor sa šampionom Srbije do 2026. godine.

„Velika želja svih ljudi u klubu, kao i miliona naših navijača je bila da Borjan potpiše novi ugovor. Ostavio je veliki trag, uz njega se vezuju se najveći klupski rezultati poslednjih godina. Želimo da pokažemo da idemo dalje, više, da želimo da nadmašimo ove rezultate. Borjan zaslužuje da bude još četiri godine u klubu, ali i posle toga. On je jedan od simbola Crvene zvezde i da će biti u srcu navijača još godinama“.

Prokomentarisao je i prelazni rok crveno-belih.

„Mi smo se trudili da budemo sve jači i jači. Važno je da su svi nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima. Pojačali smo se na pozijama koje su bile malo slabije i svima smo stavili do znanja da ispunjavamo obaveze i date reči“, poručio je sportski direktor Crvene zvezde.

Šampion Srbije će 3. avgusta dočekati ekipu Pjunika na stadionu „Rajko Mitić“ u prvom meču treće faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare