Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ostaje veran crveno-belima

Golman Milan Borjan je zvanično produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je moja druga porodica i osećam se mnogo lepo i čast mi je da mogu ovde da budem još četiri godine“, počeo je Borjan i nastavio:
„Imam još veću želju i ambiciju da sada napravim još bolji rezultati u klubu. Napravili smo do sada sjajne rezultate, poboljšali koeficijent, osvojili pet titula nacionalnog prvenstva i dva Kupa Srbije i sada je želja još veća. To je zasluga celog kluba, od predsednika do igrača i mislim da idemo u pravom smeru da napravimo još veće i bolje rezultate. Nadam se da ću biti zdrav i da ću posle ovog ugovora biti ponovo u Crvenoj zvezdi. Utakmica protiv Krasnodara je ona gde je sve krenulo i nadam se da će biti još emotivnih utakmica u narednom periodu“, istakao je iskusni čuvar mreže. 
Zvezda je proteklih sezona pokazala da može da bude konkurentna na evropskoj sceni, a Borjan sanja velike rezultate.
„Sada želimo neko polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope. Treba verovati u to, ja uvek verujem“.
Borjan je rođen 23. oktobra 1987. godine i izvesno je da će karijeru završiti upravo u Ljutice Bogdana jer će po isteku ugovora imati 39 godina. U dresu crveno-belih je do sada odigrao 231 utakmicu, a postigao je i gol protiv Voždovca prošle sezone sa bele tačke.
BONUS VIDEO Pešić se vratio u Zvezdu: Mnogo sam se promenio, zbog sina sam uzeo 72

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar