Mirko Ivanić, FK Crvena zvezda, FK Midtjiland
Mirko Ivanić, Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Pokazali su kvalitet, odlična sezona u Ligi Evrope

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić i srpski reprezentativac Filip kostić našli su se u najboljih 11 u Ligi Evrope, u izboru „Sofa skora“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kostić je imao prosečnu ocenu 7,33 od mogućih 10, a u finalu je njegov tim Ajntraht iz Frankfurta pobedio Rendžers na penale sa 4:3, čime je osvojio pehar i ispisao nove stranice klupske istorije.

Srbin je tokom sezone u Evropi imao tri gola i šest asistencija, čime je poneo i epitet najboljeg dodavača drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja.

Sezonu za pamćenje imao je i ofanzivac Crvene zvezde Mirko Ivanić sa ocenom 7,33. Zvezda je u osmini finala izgubila od Rendžersa u dvomeču sa 4:2, ali je Ivanić tokom sezone upisao četiri gola i jednu asistenciju na deset mečeva.

U najboljih 11 prema „Sofa skoru“ našli su se još i golman Hradecki iz Bajer Leverkuzena, defanzivci Rendžersa Goldson i Tavernije, štoperi Vest Hema i Galatasaraja Kreg Douson i Marsao, engleski vezista Deklan Rajs, a napadački trio činili su Mislav Oršić iz Dinamo Zagreba, kao i Madeiros i Horta iz Brage.

Prema ocenama poznatog sportskog sajta najbolji igrač u sezoni je Marsao sa ocenom 7,55 dok je iza njega Tavernije sa 7,49.

BONUS VIDEO Pas uleće na teren, a lopta u dnevnu sobu: Ovo nemaju ni Zvezda, ni Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar