Miodrag Ješić Foto: Starsport

Niko nije smeo da probudi doktora, stradala mu ćerka.

Legendarni fudbaler i trener Partizan Miodrag Ješić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u četvrtak ujutru. Jezivom igrom sudbine je i njegova ćerka poginula na isti način…

PROČITAJTE JOŠ

On je tokom sezone 2006/2007 kada je vodio Partizan po drugi put u karijeri govorio o velikoj tragediji koja ga je bacila u ogromnu tugu i depresiju.

Sa samo 19 godina je doživela saobraćajnu nesreću i preminula je zbog nemarnosti lekara.

„Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju.

Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina“, ispričao je Ješić.

BONUS VIDEO Fudbaleri Partizana na utakmici košarkaša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar