Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Važna pobeda crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Trabzona u meču 5. kola grupe H Lige Evrope rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović kaže da su njegovi saigrači dali poslednji atom snage, kako bi pobedili ovaj meč.

„Izuzetno težak meč u kom smo poslednji atom snage ostavili na terenu. Vidim iscrpljena lica kod saigrača, ali kada osvojiš tri boda sve je lakše i sve se zaboravlja. Ovo je poslednja evropska utakmica u ovoj kalendarskoj godini na našem stadionu i izuzetno sam srećan što smo pobedili. Idemo u Monako po prolaz“, rekao je Milunović.

Smatra da je zajedništvo u timu bilo presudno za trijumf.

„Timska igra je donela pobedu, a ekipa uvek izbaci pojedince kao što je to danas slučaj sa Katiajem i Pešićem. Oni su postigli golove, ali cela ekipa radi za to, videli ste reakciju svih kod prvog gola, a kod drugog, odličan prodor Bukarija. Timski duh krasi našu svlačionicu i uprkos tome što smo bili u krizi, izašli smo iz nje i iz meča u meč pokazujemo naše kvalitete. Uvek smo tu jedan za drugog, tako da je ovo definitivno timska pobeda“, dodao je Milunović.

Odbrana je bila na visokom nivou, dodaje štoper šampiona Srbije.

„Kada imaš prednost i treba da čuvaš vreme, ono sporo teče, ali bili smo koncentrisani i vodili računa o detaljima. Komentarisao sam sa Dragovićem posle meča da nisu imali mnogo šansi, ali da smo morali u svakom trenutku da budemo na oprezu i na „prstima“. Tako da, 90 minuta potpune budnosti i spremnosti na reakciju. Izuzetno teška utakmica i psihički i fizički. Sad se okrećemo Kolubari, želimo da pobedimo, a potom i Monaku“, podvukao je Milunović.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar