Milošević
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Savo Milošević, šef stručnog štaba Partizana, uoči 28. kola Superlige govorio je o ambicijama crno-belih na gostovanju Spartaku u Subotici.

„Nadam se da hvatamo ritam. Utakmica protiv Spartaka nam je veoma bitna jer bismo eventualnom pobedom došli na korak od drugog mesta čime bismo arhivirali prvenstvo i fokusirali se na Kup Srbije. Svi igrači su u dobrom stanju i vrlo je bitno da posle dve odigrane utakmce nemamo problema sa povredama. Suma će igrati sutra, još čemo videti koliko. Što se tiče Spartaka, ove godine smo relativno lako uspevali da izađemo na kraj sa njima, ali upravo to treba da nam bude opomena jer je teško pobeđivati jednu ekipu više puta“, rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ

Strateg crno-belih, istakao je da njegovi igrači moraju da drže koncentraciju na maksimalnom nivou svih 90 minuta jer će u suprotnom imati problema.

„Biće promena u timu u odnosu na postavu koja je igrala protiv Radnika, ali ću definitivne odluke doneti tek nakon poslednjeg treninga. Sigurno će biti 4-5 promena. Konstantno razgovaram sa igračiman na grupnim sastancima i individualno, ali ne želim da širim temu oko Sadika. Kao što sam rekao, to ćemo rešavati u okviru porodice, a ne medijski“, kazao je Milošević i osvrnuo se na činjenicu da je Bojan Ostojić prethodna dva duela proveo na klupi:

„Doveli smo Vitasa koji je imao period adaptacije, a pristupom na treninzima i utakmicama se nametnuo. To ne znači da Ostoja loše igra ili da zaslužuje klupu, ali imamo samo dva štoperska mesta. Prošle sezone smo imali situaciju da rotiramo centarhalfove celu jesen i cilj nam je da se oni menjaju, a da nivo igre ne padne. Rotiraćemo i sutra, a na Ostoju računam maksimalno, na isti način kao i do sad“.

Milošević je istakao da jedina neizvesnost postoji po pitanju Đorđa Ivanovića jer stručni štab ne želi ni najmanje da rizikuje i potom se osvrnuo na kvalitet Nemanje Nikolića, napadača Partizana koji je na pozajmici u Partizanu.

„Nemanja može da ugrozi bilo koju ekipu u ligi pa i našu, pogotovo jer poznaje naše defanzivce. Isto tako naši defanzivci poznaju njega tako da će biti veoma zanimljivo“.

Posebnu pažnju javnosti privukao je Takuma Asano, dvostruki strelac za Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika u Sudulici.

„Asano ne postavlja pitanja, samo odgovara na ona koja mu mi postavimo i to pozitivno. Nisam video većeg profesionalca i to mora da se vrati. Prvi dolazi na trening i poslednji odlazi. Imao je problema sa adaptacijom, ali se u poslednje vreme često smeje što potvrđuje da se prilagodio“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar