Miloš Milojević, Foto: Starsport

Švedski fudbalski klub okončao je saradnju sa srpskim stručnjakom.

Miloš Milojević više nije trener Malmea, objavio je švedski klub u petak na svom zvaničnom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ:

Presudila je bruka i dva poraza od Žalgirisa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (1:0, 2:0).

Da stvari budu još gore, onaj teži poraz Malme je doživeo kod kuće, pa će klub nastaviti dalje bez Milojevića u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Malme je objavio da već traži zamenu za novog trenera, a Anders Polson, predsednik Malmea kaže da je srpski stručnjak i dalje dobar trener.

„Miloš je svakog dana stavljao ekipu na prvo mesto, čak i kad smo pričali o ovome i došli do zaključka da je najbolje da se rastanemo. Rastali smo se kao prijatelji, a trofej Kupa će uvek ostati u istorijskim knjigama Malmea. Zahvaljujemo se Milošu i želimo mu sve najbolje u budućnosti“, rekao je Polson.

Milojević je u periodu od 2019. do 2021. bio pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, a jedva godinu dana po angažmanu (jun 2021), dobio je otkaz.

„Svim igračima, upravi i organizaciji Malmea kažem veliko ‘hvala’. Svima koji su učestvovali u osvajanju Kupa, uvek ću ovaj period držati pri srcu kao i veoma lojalnu podršku navijača. Ponosan sam što sam bio trener Malmea. Radili smo najbolje što smo mogli i ponekad nije išlo kako smo nameravali. Želim klubu sreću i da ispuni ciljeve koje je zacrtao. I ne zaboravite: u usponima i padovima – zajedno. Zauvek deo Malmea“, poručio je Milojević.

BONUS VIDEO: Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar