Miloš Degenek; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek podelio je fotografiju iz mečeva sa Liverpulom i Bajern Minhenom i usput zabrinuo mnoge navijače crveno-belih.

Degenek je u Zvezdu prvi put došao 2018. godine, pa se posle epizode u Al-Hilalu vratio u Ljutice Bogdana i u poslednje vreme ne igra toliko standardno kao ranije.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa beogradskim klubom je iskusio i igranje u Ligi šampiona, ali i u Ligi Evrope, koja Zvezdu čeka i u martu 2022. godine. Pitanje je samo da li sa Degenekom ili bez njega.

„Igrao sam Ligu šampiona dve godine zaredom. I to protiv nekih najboljih igrača. Zahvalan sam na tome, snovi ovde u Evropi su ispunjeni“, napisao je Degenek na Tviteru.

Australijanac je napravio peh na utakmici protiv Mitjilanda i dobio je crveni karton u ranoj fazi meča. Od tada je i bio i nije bio u postavama kod Dejana Stankovića.

Objava sa Tvitera mu svakako nije jedina u poslednje vreme, pošto je ne tako davno na Instagramu okačio fotografiju uz komentar „bilo nekad u Al-Hilalu“.

„Ponekad, bez obzira na to koliko ste dragi, koliko ste ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude“, pisao je Degenek i dodao „Spakovan, spreman da krenem“.

Ostalo je nejasno da li samo na odmor ili iz Crvene zvezde. Inače, prethodnih sedmica je stavio i svoj auto na prodaju.

BONUS VIDEO: Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar