Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Trener tima sa Marakane otvoren.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se među 16 najboljih Kupa Srbije, pošto su sa 2:0 u šesnaestini finala bili bolji od Mačve u Šapcu, a trener crveno-belih Miloš Milojević je po završetku utakmice istakao da je moglo i moralo bolje:

„Zadovoljan sam rezultatom, ali utakmicu smo morali da otvorimo ranije sa golovima i da imamo lepršaviju igru. Znamo važnost takmičenja i na 1:0 igrači znaju da budu pasivniji pa protivnik dođe do šanse za gol. Dobro je što smo dali drugi gol i to menja raspoloženje, ne toliko sliku, ali raspoloženje“, izjavio je Milojević za Arenasport.

Što se tiče Mačve, bedem nije izdržao, crveno-beli su ga „probili“, a Ivan Kurtušić je istakao da uprkos tome nema razloga za nezadovoljstvo:

„Nemam šta da zamerim igračima, samo da im čestitam. Zvezda je veliki protivnik, a mi mlada ekipa. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima, primili smo gol iz prekida, ne iz igre i u 93. minutu posle iscrpljenosti primili gol. Čestitao bih i Zvezdi na prolasku i mojim igračima na velikoj borbi, ovo je za njih odlična utakmica i videli su da mogu da igraju i sa ovakvim protivnikom“, rekao je trener Mačve.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar