Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ima podeljena osećanja posle utakmice u Bačkoj Topoli.

Zvezda je tamo pobedila TSC sa 3:1 u meču 23. kola domaćeg prvenstva, pošto su dva penala realizovali Gelor Kanga i In-Bom Hvang, a još jedan gol dao Osman Bukari.

PROČITAJTE JOŠ:

Kanga je bio precizan u 36, Bukari u 64, a Hvang u 85. minutu. Na drugoj strani je Miloš Pantović zatresao mrežu crveno-belih posle 62 minuta igre kada je bilo 1:1.

„Dobro smo se spremili za utakmicu, a publika nas je svih 90 minuta bodrila. Znali smo da igramo protiv ozbiljnog protivnika, odnosno ekipe koja je dobro vođena, ima sjajne pojedince i igra u fantastičnoj formi o čemu svedoče tri pobede u prethodnim kolima. Postalo je još teže kada su se pojavile ove povrede. Rekao sam igračima na poluvremenu da moraju da budu pažljivi, ali da demonstriraju karakter. Čuvali smo izmene do kraja, a opet utakmicu završili sa 10 igrača. Nadam se da stepen povreda nije veliki“, rekao je Milojević posle meča za Arenu sport.

Brinu ga povrede Aleksandra Dragovića, Vladimira Lučića i Uroša Spajića, pošto je kapiten Zvezde izašao posle pola sata, Lučić posle 43 minuta, a Spajić se povredio u završnici meča.

Upravo zbog toga Milojević nije hteo da priča o derbiju sa Partizanom, koji se igra devetog marta na Marakani.

„Ne bih još uvek da pričam o derbiju, mislim da smo se dobro pripremili kroz celu nedelju. TSC je izuzetno dobra ekipa, igrali su možda zatvorenije protiv nas sa jasnim ciljem igre na kontranapad. Odigrali smo dobru utakmicu, a najveće probleme mi zadaju povrede Dragovića, Lučića i Spajića“, dodaje Milojević, koji je potom konkretizovao šta je kod koga povređeno.

„Dragović ima problem sa mišićem, Spajić sa zglobom, Lučić sa kolenom, možda su to i čari fudbala. Želeo bih da odam priznanje mojim igračima, kao i navijačima na tribinama. Ovaj stadion je nešto prelepo i svaka čast ekipi TSC-a“, naveo je trener Zvezde.

Njegova ekipa je posle Bačke Topole bar privremeno preskočila Partizan na tabeli Superlige sa 58 bodova. Ako Partizan pobedi Železničar na svom terenu, opet će se pred derbi vratiti na prvo mesto.

BONUS VIDEO: Autogol Hajdenhajma protiv Ajntrahta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar