Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Trener TSC-a iz Bačke Topole Žarko Lazetić izneo je svoje utiske posle utakmice sa Crvenom zvezdom u 23. kolu Superlige.

Zvezda je sa 3:1 pobedila u Bačkoj Topoli, ali je samo jedan od tri gola dala iz igre, a dva sa penala. Penal je prvo sviran u prvom poluvremenu kada je Miloš Vulić startom na Geloru Kangi, kada je zakačio loptu rukom.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi penal, onaj diskutabilniji je dosuđen u završnici susreta kada je Goran Antonić rukom odgurnuo Pitera Olanjinku, a Milan Ilić drugi put pokazao ka „kreču“.

„Pa, po rezultatu da. Čestitam na pobedi. Prvo poluvreme smo bili nervozni sa loptom, nismo mogli da dođemo do poseda i branili smo se fenomenalno. Mislim da nas Zvezda nije ugrozila i imala je tri šuta. Nisu nas ugrozili sa te strane kada se gleda“, rekao je Lazetić za Arenu sport.

U tom prvom poluvremenu jedini pogodak je bio upravo Kangin s penala u 36. minutu. Lazetić je u oceni drugog poluvremena indirektno i verovatno prokomentarisao sudijske odluke i drugi penal.

„Sa druge strane, u drugom poluvremenu smo bili mnogo bolji s loptom. Nepažnja kod tog drugog gola, nismo izašli na vreme za loptom i kod bočnih lopti koje padaju gde padaju, tu bih se zadržao. Debitovao je igrač 2007. godište, čestitam mu na tome. Takođe bih rekao i jednu stvar koju ću reći i igračima u svlačionici – sila Boga ne moli, ali Bog silu i ne voli. Toliko od mene“, rekao je Lazetić.

BONUS VIDEO: Autogol Hajdenhajma protiv Ajntrahta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar