Foto: 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je ljut posle remija u Kruševcu. Zvezda je u 27. kolu Superlige Srbije remizirala sa Napretkom 1:1 na stadionu "Mladost".

Jedini strelac za Zvezdu bio je Mirko Ivanić u 38. minutu, a Bojan Matić je poravnao rezultat u 85. i time malo usporio crveno-bele na putu ka tituli.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pa ne, nije me ovo iznenadilo, ali mi je dalo dobru potvrdu o tome ko je spreman, a ko nije, da nosi dres ovog tima. Nažalost, ima igrača koji su jači na priči nego na delu i to se uvek odrazi. Čestitam ekipi iz Kruševca na osvojenom bodu, bili su tokom cele utakmice u igri jer smo jednostavno birali loše odluke i nismo zatvorili utakmicu kad je to trebalo“, rekao je Milojević za Arenu sport.

Razočaralo ga je i to što je njegov tim kažnjen za vezane greške koje je pravio.

„Utakmica u kojoj ne iskoristimo šanse i budemo kažnjeni iz tri povezane greške. Prvo bespotreban faul, zatim loša reakcija i onda ‘spavanje’ na drugoj lopti, to se kažnjava. Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve, tako da je bilo dobrih stvari, ali nedovoljno da se pobedi u Kruševcu“, konstatovao je Milojević.

Smatra da će predstojeća reprezentativna pauza dobro doći fudbalerima koji će morati da rade više.

„Odmor im nije potreban s obzirom na to da nisu imali minutažu“, kazao je Milojević.

BONUS VIDEO: Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on šutnuo flašu i umalo ponovo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare