Miloš Milojević
Miloš Milojević; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Milojević očekuje pobedu u Kragujevcu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da očekuje dobru predstavu i pobedu na gostovanju Radničkom u Kragujevcu u 15. kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli u duel na stadionu „Čika Dača“, koji počinje u nedelju 14.00, ulaze posle poraza od Ferencvaroša (2:1) u četvrtom kolu Lige Evrope.

PROĆITAJTE JOŠ

„Vreme je kratko, nemamo mnogo vremena za radovanje, a tako ni za “plakanje“. Nismo zadovoljni rezultatom. Ima puno segmenata igre u kojima smo bili zadovoljni, ali ta dva trenutka nepažnje su nas skupo koštala. Sa tog aspekta smo analizirali utakmicu i probaćemo to da ispravimo, da učimo na najteži način – na našim greškama. Atmosfera je dobra. Znamo da nam je prvenstvo najbitnije, najvažnija nam je sledeća utakmica, a to je Kragujevac. Ekipa koja je u dobroj formi, igra dosta moderno, tako da se spremamo za njih. Okrenuti smo jednoj dobroj predstavi i rezultatu u Kragujevcu“, rekao je Milojević za zvanični sajt FK Crvena zvezda.

#related-news_1

Šef stručnog štaba prvaka Srbije očekuje dobar fudbalski ambijent u Kragujevcu.

„Dobra ekipa, dosta su neugodni. Imaju par kvalitetnih igrača koji su na jako dobrom nivou Superlige Srbije. Zanimljiv im je sistem igre, imaju dosta rotacija u ofanzivi. Znamo njihove mane, ali ih poštujemo. Takođe, znamo da je atmosfera uvek domaćinski “vatrena“, ali biće i naših navijača u velikom broju. Očekujemo dobru utakmicu i maksimalno smo fokusirani na meč“, rekao je Milojević.

Trener Crvene zvezde veruje da njegova ekipa može da prođe u nokaut fazu Lige Evrope, a za to su neophodne pobede protiv Trabzona i Monaka.

„Dobre igre u Evropi i ne tako pozitivan rezultat su nešto što nam daje veru da možemo. Idemo utakmicu po utakmicu. Pred nama je mini ritam domaćeg prvenstva koje nam je prioritet. Možemo da kontrolišemo nas, a to je da probamo da pobedimo obe utakmice – Trabzonspor i Monako, te da vidimo kako se odvija situacija u grupi“.

Osvrnuo se Milojević i na zimski prelazni rok, prvi u kom će moći da odabere igrače koji su mu potrebni.

„To je više pitanje za skauting službu i sportskog direktora. Znaju želje koje imam i to nije daleko od njihovih. Sagledavamo objektivno na kojim pozicijama nam trebaju igrači. Posedujemo veliku grupu fudbalera, a da bi bilo dolazaka mora da bude i odlazaka. Ne treba nam preobimna grupa gde imamo veliki broj neiskorišćenih igraca“, zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO Da li je ovo gol godine? Kakva majstorija slovenačkog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar