Foto: Pedja Milosavljevic

Igor Burzanović prisetio se anegdote sa meča Crvena zvezda - Bajern, koji je ostao upamćen po spektakularnom golu Nenada Milijaša.

PROČITAJTE JOŠ

Dva puta je Zvezda vodila protiv Bavaraca 2007, ali je na kraju ostala bez boda, posle kiksa Ivana Ranđelovića.

Popularni Šmuca upamćen je kao tragičar ove utakmice, nije dobro procenio putanju lopte posle jednog šuta, što je utišalo Marakanu.

Burzanović se u velikom intervjuu za Nova.rs prisetio kultne anegdote sa Ailtonom, ali i situacije u svlačionici posle Bajerna.

Prvo je bilo reči o dvomeču protiv Rendžersa, u revanšu je ostao upamćen upravo Burzanovićev promašaj iz prvog minuta utakmice. Ipak, pre toga je kobniji bio gol Naća Nova u poslednjim trenucima utakmice u Škotskoj za 1:0, što je bio veliki kapital Rendžersa.

„Ja nisam bio u Glazgovu, bio sam povređen, nisam mogao baš da pružim podršku, nisam zapravo mogao da stojim na nogama. Za revanš, tražili su da igram, bukvalno sam igrao sa gipsom na nozi. Ali to nije nikakvo opravdanje, takva je situacija bila, prosto. Onaj se okliznu, ja nisam toliko loše šutnuo, samo malo sreće da je bilo… Ali tada smo igrali grupnu fazu Kupa UEFA, igrali smo protiv Bajerna, Arisa, Brage. Eto, Bajern, opet Šmuci“, kroz smeh će Burzanović, pošto je prethodno bilo reči o Levadiji.

Da li ste ga „peckali“ u svlačionici?

„Kako ne, kad se završila utakmica, Nenad Milijaš i ja smo sedeli, gledamo, vodili smo dva puta, Koroman i Milijaš su dali golove… Kako je primio onaj gol Šmuci pred kraj, ja znam da mu je Miki rekao: ‘Šmuci, izbi mi dva miliona iz džepa’! I tu je izbila zaj…cija. To su sve bili sjajni momci, svi u svlačionici, i Šmuci je znao da prihvati šalu. Miki je bio glavni za atmosferu.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar