Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Fudbaleri Fjorentine defanzivac Nikola Milenković i napadač Dušan Vlahović stigli su u Srbiju gde će se priključiti saigračima iz reprezentacije.

PROČITAJTE JOŠ

Tandem tima iz Firence imao je klupsku zabranu da napušta karantin zbog čega je njihovo učešće u predstojećim reprezentativnim obavezama bilo pod znakom pitanja. Ipak, oni su dobili dozvolu Fjorentine i priključili se ostalim izabranicima Ljubiše Tumbakovića.

Ovu informaciju podelio je Fudbalski savez Srbije na zvaničnoj stranici.

„Milenković i Vlahović su stigli u Srbiju. Ogroman napor FS Srbije se isplatio! Posle nekoliko dana velike borbe omogućeno im je da u ponedeljak kasno uveče stignu u našu zemlju i pridruže se reprezentaciji“, navedeno je na Tviteru FSS uz sliku Vlahovića i Milenkovića.

Prethodno su u srpsku prestonicu stigli Aleksandar Kolarov i Sergej Milinković Savić te će „orlovi“ praktično kompletni dočekati Škotsku u četvrtak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“.

Podsetimo, zbog pozitivnog testa na koronavirus u sastavu neće biti Filipa Đuričića.

Podsetimo, prethodnih dana pojedini klubovi Serije A odlučili su da ne puste svoje igrače na reprezentativna okupljanja zbog rizika od korone, a među njima i Lacio, Fjorentina i Inter za koje igraju Milinković-Savić, Vlahović, Kolarov i Milenković, ali je kvartet „orlova“ ipak stigao u Beograd.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar