Foto: EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Čelnici Lacija doneli su odluku da ipak dozvole igračima da se odazovu na reprezentativne pozive i budu na raspolaganju selektorima za naredne izazove.

Ovakva odluka rimskog kluba smanjila je muke Ljubiši Tumbakoviću, selektoru Srbije koji će zahvaljujući ukinutoj zabrani imati na raspolaganju Sergeja Milinković-Savića.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog sve većeg broja zaraženih koronavirusom u Evropi rukovodstva Fjorentine, Đenoe, Intera, Lacija, Rome i Sasuola su donele odluku da ne dozvole svojim igračima da se odazovu na pozive selektora, međutim Lacio je u međuvremenu promenio odluku.

Junak pobede „orlova“ nad Norveškom već je stigao u Beograd, a usled činjenice da je u sjajnoj formi, vest da neće izostati sa susreta zakazanog za četvrtak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ znatno je smanjila glavobolje Tumbakoviću i njegovim saradnicima.

Sa druge strane, ukoliko ostali klubovi ne promene odluku „orlovi“ bi mogli da u susretu vrednom plasmana na Evropsko prvenstvo budu uskraćeni za pomoć Aleksandra Kolarova, Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića.

Takođe, izvesno je da Filip Đuričić neće biti uz saigrače jer je na prethodnom testiranju bio pozitivan na koronavirus, dok je Milišu Veljkoviću i ostalim igračima Verdera rukovodstvo kluba zabranilo odlazak na naredno reprezentativno okupljanje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar