Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crveno-beli svesni da ne smeju sada da se "okliznu".

Bek Crvene zvezde Milan Rodić nada se punom stadionu za meč sa Pjunikom.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda u sredu od 20.45 igra meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na svom stadionu sa jermenskim predstavnikom.

Crveno-beli su do sada dobro startovali u domaćem šampionatu pošto su upisali četiri pobede iz isto toliko utakmica, poslednju nad Radnikom 6:0.

„Prezadovoljan sam kako smo otvorili sezonu. Svaka pobeda je veoma važna, kako za samopouzdanje, tako i za što bolji ritam u nastavku. Mnogo različitih strelaca i nekoliko goleada obećavaju pred najvažnije izazove i avgust koji će biti ‘paklen’ za nas, što se tiče utakmica. Zbog toga nam treba pun stadion, već sad u sredu, jer uz zvedaše je sve lakše. Za mene je protiv Radnika bio jubilej od 200 odigranih utakmica i ponosan sam na taj učinak u Zvezdinom dresu“, rekao je Rodić za klupski sajt.

Dodao je da mu se dopada ideja navijača, da svi, kako oni sa severa, tako i ostali simpatizeri dođu u odeći crveno-belih boja.

„Poštujemo svakog protivnika, pogotovo u Ligi šampiona gde igramo sa prvacima država koji imaju pobednički mentalitet i znaju kako se osvajaju titule. Ipak, znamo i mi sve to, a u sredu ćemo nadam se imati i pun stadion koji je naš adut protiv svih. Oduševljen sam idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima. Marakana će tako biti praktično obojena u crveno-belo, što je kreativan način pružanja podrške. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati i nadam se punom stadionu u sredu“, kaže Rodić.

BONUS VIDEO: Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar