Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbalski trener Milan Lešnjak ušao je u političke vode i biće deo Saveza 90/Zeleni Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Stranka Savez 90/Zelenih Srbije obaveštava javnost da je novi potpredsednik za sport Milan Lešnjak. Milan Lešnjak je fudbalski menadžer i bivši fudbaler. Rođen je 9. septembra 1975.godine u Beogradu. Interesantno je da je u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri promenio samo četiri kluba: Crvena zvezda, Obilić, Briž i na kraju ruski klub Saturn. Karijeru fudbalera je završio sa 30 godina i posle toga nastavlja kao uspešan trener i fudbalski menadžer“, saopštio je Savez.

Oglasio se i sam Lešnjak.

„Danas je vek novih zelenih tehnologija i inovacija, zato sam odlučio da podržim stranku Savez 90/Zelenih Srbije, jer nam je potreban poseban napor kako bi se zaštitila i sačuvala zelena priroda“, navedeno je u pisanoj izjavi fudbalskog menadžera Milana Lešnjaka.

Lešnjak je sa Obilićem osvojio titulu 1998 godine, u klub je došao iz Crvene zvezde, a za U21 selekciju Jugoslavije odigrao je sedam mečeva.

Kao trener je vodio U17 selekciju Srbije, Napredak Kruševac, Sinđelić, Čukarički, Rudar, U19 tim Crvene zvezde, U19 selekciju Srbije.

BONUS VIDEO Mitrović: Ne razmišljamo o izvlačenju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare