Milan Borjan želi da završi karijeru u Zvezdi ali pitaju se ljudi iz kluba
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crvenu zvezdu je na kraju jesenjeg dela sezone pogodio potres kada je miljenik navijača Milan Borjan odlučio da zatraži raskid ugovora, a sada se tim povodom oglasio i sportski direktor Mitar Mrkela.

PROČITAJTE JOŠ

Borjan je u obraćanju javnosti rekao da više ne može da izdrži pritisak i da želi mirniju sredinu za kraj karijere, a danima je kružila priča da je došlo do žestokog sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem.

U nekoliko navrata se oglasila i Borjanova supruga, koja je vrlo aktivna kada je karijera njenog muža u pitanju, a potvrda o sukobu stigla je iz uprave.

„Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu – da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati. Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač“, rekao je Mrkela.

Nedugo posle ove izjave na Instagramu se oglasio i sam Milan Borjan koji je na stori okačio poruku koja deluje kao odgovor na izjavu Mrkele.

„Pravu istinu o meni možeš da čuješ samo od mene lično. Od drugih možeš da čuješ samo ono što bi oni želeli da je istina“, napisao je golman crveno-belih.

Foto: Instagram/Milan Borjan

BONUS VIDEO Milan Borjan o snimanju filma i serije Oluja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare