Peđa Mijatović Foto: EPA/José Huesca

Predrag Mijatović, bivši fudbaler i funkcioner Real Madrida, ponovo je govorio o slučaju Luke Jovića.

On je za špansku Marku istakao da ima utisak da potencijalni reprezentativac Srbije ne izgleda zainteresovano da postigne uspeh u klubu sa „Santjago Bernabeua“.

PROČITAJTE JOŠ

„Voleo bih da je drugačija situacija i da sada razgovaramo o tome kako postiže golove. Luka je mlad, dobio je šansu u Madridu posle izvanredne sezone u Ajntrahtu, ali je nije iskoristio“, rekao je Mijatović.

On je istakao da publika nije videla previše od njega.

„Pokazao je tek poneke detalje koji ne mogu jasno da definišu da li je igrač za klub veličine Reala. Čini se da Jović nije stopostotno koncentrisan za ideju da uspe u kraljevskom klubu“, rekao je Mijatović.

Jović je u žižu pažnje španskih medija dospeo pre dva meseca kada je došao u Srbiju zbog rođendana svoje devojke u toku pandemije koronavirusa i prekršio mere karantina.

On je povređen došao na prvi trening posle pauze, navevši da je povredu dobio upravo na tom treningu, da bi kasnije priznao da se neoprezno povredio u svom dvorištu.

Vrhunac je usledio pre par dana kada je u svom domu organizovao roštilj i objavljivao fotografije na društvenim mrežama, što je izazvalo ekspresnu reakciju tamošnjih novinara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar