EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Siniša Mihajlović se oglasio povodom navoda da bi mogao da preuzme selektorsku funkciju u reprezentaciji Srbije i otkrio sve detalje razgovora.

On je objasnio da je do kontakta došlo nedavno i to nakon smene Ljubiše Tumbakovića sa pozicije selektora „orlova“.

PROČITAJTE JOŠ

„Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije“, rekao je Mihajlović za „Sportski žurnal“.

Otkrio je zbog čega je odbio reprezentaciju i tvrdi da nije postavljao nikakve uslove:

„Bilo bi mi drago da se vratim, voleo bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sedim na dve stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi“, dodao je Mihajlović koji je od 21. maja 2012. do 19. novembra 2013. godine već bio selektor „orlova“ (ukupno 19 mečeva: sedam pobeda, četiri remija i osam poraza).

Dalje od ovih priča se nije išlo, ali je Siniša istakao da mu je u ovom momentu Bolonja prioritet:

„Čelnicima Bolonje nisam ni predočio mogućnost da istovremeno vodim i ‘orlove’. Nisam želeo da napustim klub i tu se priča završila. Još jednom zahvaljujem rukovodstvu FSS na ponudi i žao mi je što nisam mogao da je prihvatim“, zaključio je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram