Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Bolonja je u sredu saopštila da je jedan njihov član pozitivan na koronavirus, ali je direktor Marko Di Vajo potvrdio da trener Siniša Mihajlović nije član stručnog štaba za kog se sumnjalo da je zaražen virusom Covid-19.

Fudbalski klub je u saopštenju koje je objavio u kasnim satima, otkrio da su urađeni testovi pokazali da je samo jedan test bio pozitivan.

PROČITAJTE JOŠ

„Čekamo buduće rezultate, tim će preuzeti svaku predostrožnost i treniraće individualno u različitim vremenima, bez ikakve upotrebe naših objekata“, preneo je portal „Football Italia“.

Kako su mnogi u prvi mah bili zabrinuti da se slučajno ne radi o treneru Mihajloviću, kojem je prošle godine dijagostikovana leukemija, posle čega je bio izložen brojnim hemioterapijama i transplantaciji koštane srži, direktor Di Vajo rešio je da izađe u javnost i da da kratku izjavu.

„Kako bi se uverili svi, uzimajući u ozbir njegovo zdravlje, možemo reći da je član stručnog štaba, ali ne i trener. Ukoliko se povučemo, Mihajlović će ostati u karantinu“, rekao je nekadašnji napadač Bolonje, Đenove, Juventusa, Valensije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar