Foto:Tanjug/Massimo Paolone /LaPresse via AP

Andrea Pirlo nije se proslavio kao trener Juventusa, izvesno je da će na leto doći do promene, a jedan od kandidata za naslednika je Siniša Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ

Italijanski mediji već su počeli da licitiraju sa potencijalnim imenima, a u vrhu su Simone Inzagi, Lučano Spaleti, Đan Pjer Gasperini i Siniša Mihajlović.

Juventus na leto neće biti u mogućnosti da sebi priušti skupocenog trenera ranga Pepa Gvardiole ili Jirgena Klopa, uprava se već okrenula finansijski prihvatljivijim rešenjima, pa je zato i Mihajlović opcija.

Navodi se da Mihajlović ima veliko poštovanje rukovodstva Juventusa, a Gasperini je idealna opcija ako se klub okrene radu sa mlađim igračima i bez Ronalda, pišu Italijani.

Jedna od opcija je i Zinedin Zidan, koji je kao igrač ostavio ozbiljan trag u Juventusu, u Realu se dokazao u prvom mandatu sa tri vezane titule Lige šampiona, ali sada u madridskom gigantu ne cvetaju ruže kao nekada.

Simone Inzagi je blizu obnavljanja ugovora sa rukovodstvom Lacija, ali je moguće da zov Juventusa bude prejak.

Nedavno se spekulisalo već da je Mihajlović ljut na upravu Bolonje i da bi mogao da napusti klub, Sampdorija je već pokazala interesovanje.

Naš bivši selektor ima ugovor sa Bolonjom do juna 2023. godine, uz platu od oko 2 miliona evra po sezoni.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar