Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Trener Bolonje Siniša Mihajlović nije bio oduševljen nakon utakmice protiv Milana koju je njegov tim uprkos dobroj igri izgubio sa 2:1.

PROČITJATE JOŠ

Milan je oba gola postigao nakon dosuđenih penala, mada su imali sreće kod prvog jer je udarac Ibrahimovića odbio golman, da bi Ante Rebić natrčao na loptu i poslao je u gol.

Mihajlović je u trenutku kada je Ibrahimović šutirao penal dobacivao sa klupe da „on ne zna da šutira penale“, što se ispostavilo kao tačno, ali je drugi dosuđeni penal već bio previše za srpskog stručnaka pa je zbog protesta zaradio crveni karton.

Drugi dosuđeni penal iznervirao je Mihajlovića pa je zaradio direktan crveni karton.

Bolonja je u finišu uspela da smanji rezultat i stvori još nekoliko ozbiljnih prilika, ali se istakao golman gostiju Donaruma.

Utisak Mihajlovića je da je Bolonja bila bolja.

„Sve što su stvorili, stvorili su dugim loptama i penalima. Da smo mi imali Ibrahimovića dobili bi ih 3:0“, rekao je Mihajlović i dodao da je pobeda Milana bila nezaslužena.

„Milan jeste bolji tim, ali smo mi iz igre imali više prilika. Donaruma je u par navrata bio jako dobar tako da je ovo bio nezaslužen poraz. Momci bi trebalo da budu ponosni, borili su se do kraja“, rekao je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar