Foto:Tanjug/Massimo Paolone /LaPresse via AP

Siniša Mihajlović je prokomentarisao zalaganje današnjih igrača da usavrše prekide, a posebno se nadovezao na izjavu legendarnog Alesandra del Pjera.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši as Juventusa je sada stručni konsultant Skaja, rekao je da njegov tim malo golova postiže iz prekida.

Naravno, Miha je prvi koji bi voleo da se taj segment usavrši, jer je bio majstor slobodnjaka.

„Oh, u naše vreme, sa ovako postavljenim živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina posle odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje posle treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vežba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvek moram da im to napominjem. Mora da se vežba“, glasio je Mihajlovićev odgovor Del Pjeru.

Njegova Bolonja je izgubila od Napolija.

„Hajde da kažem da smo mi igrali, a da su oni postizali golove. Dali smo dva gola ali je jedan poništen i plus smo pogodili stativu. Nažalost, u fudbalu odlučuje broj priznatih golova a oni su u tome bili bolji od nas. Ne mogu da se žalim, momci su imali inicijativu, stvarali smo šanse ali smo golove primili iz inidividualnih grešaka iskusnih igrača. To je ono zbog čega sam ljut. Mi smo tim koji stvara mnoštvo šansi ali ih ne koristimo“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar