Foto: Tanjug / AP Photo/Andreas Schaad

Videćemo da li će se francuski šampion odlučiti na velike promene na leto

Lionel Mesi ovog leta mogao bi da promeni klub, jer mu ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 30. juna ove godine.

Mesi nije uspeo da osvoji Ligu šampiona sa PSŽ-om, bar za sada, pa se već priča o tome kako će se uskoro rastaviti trojac Mesi-Nejmar-Mbape.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, Argentinac je istakao da želi da ostane u Parizu, a postavio je i dva uslova.

„Mesi daje prednost ponudi PSŽ-a, ali postavlja dva jasna uslova za produženje ugovora. Mesi traži platu od 40 miliona evra po sezoni i želi garanciju da će uvek da bude u startnoj postavi PSŽ-a bez obzira ko će da bude trener kluba. Argentinac želi da ostane u formi, jer planira da naredne godine igra na Kopa Amerika“, navode francuski mediji.

Time je Mesi jasno pokazao da ne želi da prođe kao Kristijano Ronaldo, koji se u Mančester junajtedu sukobio sa Erikom ten Hagom, koji ga je i odstranio iz tima.

Argentinski novinar Cezar Luis Merlo tvrdi da Mesi želi da ostane u Parizu, bar još neko vreme.

„Pozicija Mesija se do danas nije promenila, njegove namere su da ostane u PSŽ-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora, koji ističe 30. juna, kako bi se razradili pojedini detalji. Za sada se ne razmatraju nikakve druge destinacije“, objavio je Merlo.

Postoji mogućnost da će se Mesi vratiti u Barselonu, a za njega su zainteresovani i klubovi iz američkog MLS-a, kao i timovi iz Saudijske Arabije.

Mesi je ove sezone u francuskoj ligi dao 13 golova uz isto toliko asistencija na 22 meča i na putu je da osvoji titulu nacionalnog šampiona.

BONUS VIDEO Izjava Lea Mesija posle velikog finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar