Lionel Mesi Foto:Tanjug/AP Photo/Ariel Schalit

On je baš verovao u Mesija i društvo.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Argentina je u nedelju u spektakularnom finalu Svetskog prvenstva u Kataru došla do trećeg trofeja šampiona sveta, savladavši Francusku posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (3:3 posle 120 minuta, 4:2 – nakon penala).

PROČITAJTE JOŠ

Lionel Mesi predvodio je svoju selekciju ka trofeju, zbog čega je proglašen za najboljeg igrača turnira. O Mesijevom kvalitetu suvišno je govoriti, ali pitanje je koliko je ljudi pre sedam godina moglo da očekuje ovakav scenario. Jedan korisnik Tvitera je sve vreme verovao u Argentince predvođene sjajnim kapitenom.

On je 20. marta 2015. godine okačio tvit na kom je napisao da će 18. decembra 34-godišnji Leo Mesi osvojiti Svetsko prvenstvo i tako postati najbolji fudbaler svih vremena. Više od sedam godina kasnije, ispostavilo se da je bio u pravu, na opšte iznenađenje mnogih koji nisu verovali u njegovu prognozu.

Mesi je na Svetskom prvenstvu u Kataru oborio mnogobrojne rekorde, između ostalog, postao je igrač sa najviše mundijalskih nastupa (26) prestigavši Nemca Lotara Mateusa (25).

BONUS VIDEO Argentinci sa zastavom Maradone