Veliko pojačanje Zvezde.

Crvena zvezda je predstavila veliko pojačanje pred nastavak sezone nakon što je dogovorila saradnju sa Urošem Spajićem.

Spajić se trenutno oporavlja od veoma teške povrede, ali veruje da će biti spreman da zaigra u jednom trenutku na proleće.

PROČITAJTE JOŠ

„Oporavak ide dobro, odlično, ide svojim tokom. Radio sam pre dve nedelje magnetnu i sve je u redu. Sada samo korak po korak. Radim na jačanju noge, mislim da je optimalno, očekujem da u martu spreman u potpunosti zaigram. Sve to zavisi od noge, možda bude brže, možda kasnije, ali sve je u redu i ide kako treba“, rekao je Spajić.

On se potom osvrnuo i na Zvezdu.

„Do sada je Zvezda pokazala da ima odlične fudbalere, ubedljivo smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo tim putem nastaviti i da ćemo osvojiti titulu, pa da se spremimo za Ligu šampiona. Nadam se najboljem, da ćemo imati dobru sezonu do kraja i da se pripremimo za ono pravo“, dodao je Spajić.

Spajić se sada vraća u Zvezdu kao znatno iskusniji fudbaler.

Foto: FK Crvena zvezda

„Pritisak je uvek igrati za Zvezdu, vraćam se sa većim iskustvom kada sam bio 19-godišnjak. Osećaj je predivan, vratio sam se kući, osećam se lepo, direktor me je proglasio najboljim igračem omladinske škole pre dosta godina, 15 godina. Verujem da iskustvom i kvalitetom mogu da doprinesem ekipi“, kazao je Spajić.

Spajić želi da ispuni sebi i jednu želju.

„Dodatni motiv je bio povratak po dečački san, prošao sam sve kategorije Zvezde, a jedino gde nisam bio šampion je prvi tim. Vratio sam se da osvojim Superligu i da zaigram Ligu šampiona pred našim navijačima.“

BONUS VIDEO Zvezda Argentine snimila scene haosa iz autobusa sa dočeka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar