Foto: EPA-EFE/Rafael Marchante

Lionel Mesi, najbolji fudbaler sveta i Barselone, navodno je saopštio novom treneru Ronaldu Kumanu " da ne vidi svoju budućnost na Kamp Nou" i da će narednih dana razmisliti o svojoj budućnosti.

Brojni španski mediji izvestili su tokom dana da će doći do sastanka rgentinca i Holanđanina.

PROČITAJTE JOŠ:

Mesi je prekinuo odmor kako bi došao da razgovara sa Kumanom, koji želi da ima jasnu situaciju pre nego što krene sa ozbiljnijim radom.

PROČITAJTE JOŠ: Kuman: Barselona je moj klub iz snova

Naravno, prva stvar je bila da reši situaciju sa Mesijem koji je posle poraza od Bajerna u Ligi šampiona izrazio želju da napusti klub.

Španski mediji različito izveštavaju o sastanku – dok jedni tvrde da je Holanđanin, koji je hitno sredinom dana napustio prostorije kluba, kako bi se sreo sa Mesijem, postigao dogovor, drugi tvrde kako je Argentinac izrazio ozbiljne sumnje u projekat obnove tima.

Većina ipak konstatuje kakao je ostavljen prostor za nove sastanke narednih dana, te da je Mesi rekao kako će „razmisliti narednih dana o svojoj budućnosti“.

S druge strane, sve je više informacija o tome koga bi Kuman mogao da dovede da „pokrene revoluciju“, pa se tako navode imena Erika Garsije (Mančester siti), Donija van den Beka (Ajaks) i Lautara Martinesa (Inter).

Jedno je sigurno i Mesi i Barselona su na raskrsnici. Da li će nastaviti zajedno istim putem, ili će doći do razilaženja, još je neizvesno.

U svakom slučaju, sledi vrela završnica avgusta na „Kamp Nou“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar