Foto: EPA-EFE/Miguel Ruiz

Lionel Mesi, najbolji fudbaler Barselone, ostaće barem još godinu dana na "Kamp Nouu" pošto mu je istekla klauzula u ugovoru po kojoj je mogao da napusti klub kao slobodan igrač ovog leta.

Mesi ima važeći ugovor sa prvakom Španije do kraja sledeće sezone, ali nije iskoristio prililku da do 30. maja obavesti klub o mogućnosti da napusti klub na leto.

PROČITAJTE JOŠ:

Mesi je važeći ugovor potpisao još 2017. godine i od tada je bilo dosta govora o njegovom nezadovoljstvu radom kluba i pojedinih članova uprave, što je rasplamsalo spekulacije da bi mogao da konačno napusti Barselonu.

Ipak, ne treba zaboraviti da je Argentinac stalno isticao želju da karijeru završi u klubu sa kojim je ostvario tako mnogo otkako je zaigrao za prvi tim 2005. godine.

Mesi je u proteklom periodu dovođen u vezu sa mogućim transferom u redove Mančester sitija gde je menadžer Pep Gvardiola, a u upravi kluba su nekadašnji direktori iz Barselone, Čiki Begiristain i Feran Sorijano.

Siti i dalje prati razvoj sa Mesijevim ugovorom, a zanimljivo je da je on pričao i o tome kako želi da karijeri završi u Argentini, tačnije nekadašnjem klubu, Njuels Old Bojsu.

„Volim Barselonu, ali mi jako nedostaje Rosario. Barselona je moj dom, ovde sam duže nego u Argentini i volim da igram ovde, uživam u svemu što radim“, rekao je Mesi u februaru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar