Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čelsi je predložio Premijer ligi da poveća broj rezervnih igrača u nastavku takmičenja za bodove sa sedam na čak devet.

Očekuje se da će ovaj predlog biti razmatran na sastanku u četvrtak, da bi se o tome konačno glasalo na sednici koja je zakazana za 11. jun.

PROČITAJTE JOŠ:

U klubu sa „Stamford bridža“ kao i u mnogim drugima strahuju od većeg broja povreda igrača posle duže pauze bez utakmica, ali i zbog toga što devet preostalih kola treba da se završi u periodu od šest nedelja.

Ukoliko predlog bude prihvaćen, to će neminovno voditi i ka većem broju dozvoljenih izmena na utakmicama Premijer lige, što će najverovatnije biti u skladu sa predlogom da klubovima do zavrteška sezone bude dozvoljeno da izvrše po pet izmena na utakmici.

Čelsi je tokom pauze imao nekoliko problema, Kalum Hadson-Odoi je uhapšen prošlog meseca pod sumnjom za silovanje, iako je nastavio da trenira pošto je pušten uz kauciju.

N’Golo Kante se takođe kasno priključio procesu rada zbog straha da bi mogao da se zarazi koronavirusom, pa trenutno radi po posebnom programu i odvojeno od ostalih igrača, dok vezista Žorginjo neće imati pravo nastupa u prvom narednom susretu, protiv Aston Vile 20. juna zbog suspenzije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar