Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/Guliver

Kilijan Mbape i Nejmar da Silva će i naredne sezone igrati u dresu šampiona Francuske Pari Sen Žermena, prenosi dnevni sportski list "L'Ekip".

Proteklih nedelja je bilo dosta spekulacija oko toga gde će reprezentativci Francuske i Brazila nastaviti karijeru, ali čini se da se uprava „svetaca“ ne miri sa njihovim odlaskom.

Za Mbapea se pričalo kako je na pragu dogovora sa Realom, dok je Nejmar bio povezivan sa povratkom u redove Barselone, iz koje je 2017. godine došao na „Park prinčeva“ za rekordnih 222 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, situacija je takva da Barselona najverovatnije neće istog leta moći da dovede i Lautara Martineza iz Intera i Nejmara iz Pariza.

Pandemija koronavirusa je ugrozila poslovanje čak i onih najvećih i najbogatijih klubova, tako da Katalonci moraju da sačekaju sa realizacijom ambicioznih planova.

Otuda su i u Parizu svesni da njihovi rivali neće biti u stanju da sprovedu željene planove, pa koriste priliku da učvrste svoje pozicije.

Nije isključeno da Nejmaru i Mbapeu ponude bolje uslove kakao bi definitivno odbili ponudu PSŽ-a. Obojici igrača ugovori ističu u leto 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar