Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Kilijan Mbape, centarfor Pari Sen Žermena, na meti je Liverpula koji bi mogao da se uključi u trku za njegov angažman sa Realom iz Madrida.

Jedan od najboljih svetskih napadača ima još dve godine ugovora sa šampionom Francuske, ali činjenica da još nema naznaka o produžetku ugovora, navela je Liverpul i Real da već sad razmišljaju o planovima za leto 2021. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Engleski i španski gigant ne skrivaju interesovanje za Mbapea. Svesni da bi narednog leta, godinu dana pre isteka ugovora francuskog napadača i Pari Sen Žermena imali odličnu pregovaračku poziciju, Real i Liverpul već sada šalju signale ka Gradu svetlosti u nadi da bi mogli da zainteresuju 21-godišnjeg golgetera.

Kako prenosi francuski „Lekip“ Mbape je želja Jirgena Klopa koji se nada da bi mogao da fovede Francuza na „Enfild“ na kraju aktuelne sezone.

Glavni konkurent šampionu Premijer lige biće Real Madrid, koji već mesecima ne skriva interesovanje i u Mbapeu vidi naslednika Karima Benzeme, odnosno rivala Luki Joviću za „devetku“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar