Bojan Matić Partizan
Bojan Matić proslavlja prvenac za Partizan Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Partizana Bojan Matić izjavio je da se osećao neverovatno posle postizanja prvog gola u crno-belom dresu.

Izabranici Sava Miloševića su na stadionu u Humskoj pobedili Proleter 3:1 u 23. kolu Superlige, a Matić je bio strelac drugog gola.

„Moj prvenac, osećaj je neverovatan. Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači… Voleo bih da ih je bilo više, ali zaista je bilo u jednom trenutku toliko hladno da se zahvaljujem sjajnoj publici koja nas je i po takvom vremenu bodrila“, rekao je Matić za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Napadač crno-belih istakao je da su odigrali onako kako je trener Milošević tražio i dodao da je ostvaren važan trijumf pred gostovanje Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“.

„Bitna i važna pobeda iz razloga što smo imali kiks u Senti, a za koji dan nas očekuje derbi sa Crvenom zvezdom. U taj meč ulazimo motivisani, ali kao i uvek hladne gladne i vrelog srca. Nadam se da ćemo se na kraju utakmice radovati sa našim navijačima, ali nam svakako predstoji 90 minuta prave borbe na terenu. To će biti moj prvi derbi, pa je logično da ga jedva isčekujem“, zaključio je Matić.

Večiti derbi je na programu u nedelju od 18 časova.