Masimo Ferero
Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Sampdorija pokušava da se spasi ispadanja u Seriju B. Ipak, navijačima se nikako ne dopada kako izgleda tim ove sezone.

Nedavno su poslali metak u koverti Masimu Fereru, a nakon gotovo dve sedmice je većinski vlasnik i bivši predsednik kluba odlučio da progovori.

PROČITAJTE JOŠ

Nije nikakva tajna da je u klub u kom je trener Dejan Stanković u velikim problemima, a navijači vide Ferera kao glavnog krivca za sve probleme. Dobio je jezive pretnje smrću, a to nije prvi put da mu se dešava.

Ipak, ovog puta je tražio reakciju policije.

„Tri metka su došla na moju adresu, pre dve ili tri godine. Stigli su u koverti i rekli su mi da će me ubiti, a sada je došao još jedan uz pretnje meni i doktoru Garoneu. On je izgubio mnogo novca, ponudio se da nam pomogne i ja sam prvi koji će reći da mu se zahvaljujem na tome. Već je spasio Sampdoriju pre 12 godina i sada se nudi da to opet uradi. Trebalo bu da mu se zahvalimo, ako to uradimo pružiće nam ruku. Njemu je ‘Dorija’ u venama. Ali metak za mene i njega, to nije dobro i nije fudbal i nije sport. Policija mora da zaustavi ovo nasilje, ja imam decu i bojim se da izađem na ulicu“, poručio je Ferero za „La Prese“.

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Poručio je da će sve plate biti isplaćene i traži podršku treneru Dejanu Stankoviću u trenutku kada klub pokušava da se spasi ispadanja iz Serije A.

„Plate će biti isplaćene, ali hajde da se smirimo. Niko neće izbaciti Sampdoriju iz lige jer ćemo isplatiti plate, jedino što one malo mogu da kasne, ali se ni to neće desiti. Sada sam malo odložio uplate, ali sam pričao sa igračima i oni će se boriti za dres. Potrebna nam je pozitivna energija od kluba, medija, navijača, hajde da se svi smirimo Imamo 22 igrača, 11 na terenu i Stankovića koji je odličan trener. Prestanite da govorite o kaznama, bankrotu i platama“, zaključio je Ferero.

BONUS VIDEO Dejan Stanković i sinovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar