Foto: Screenshot Instagram clarabrasiloficial

Na ljubavnom planu mu ne ide loše, bez obzira na godine, ali zato je u poslu poznat po mutnim radnjama

Marko Polo del Nero bio je jedan od najpoznatijih rukovodilaca brazilskog fudbala, ali su mu profesionalnu karijeru na toj funkciji obeležile razne malverzacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznat je pod nadimkom „fudbalski kriminalac“, a već tri godine je u vezi sa atraktivnom Klarom, koja je gotovo 50 godina mlađa.

Manekenka, koja se na Instagramu potpisuje sa Klara Brazil, objavljivala je slike sa 80-godišnjim Del Nerom i dok je on bio u bekstvu.

Brazilska javnost je osuđuje zbog toga što se navodno i udala za Del Nera, ali Klaru ne dotiču optužbe da je sponzoruša.

„Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali zauzeta sam drugim stvarima tako da nemam vremena da brinem o tome šta drugi misle o meni i mom životu. Poštovana sam, voljena i jako srećna, briga me za ostale“, rekla je ova devojka.

Del Nero ima tačno 80 godina, a bio je član FIFA, CONMEBOL i bio predsednik Fudbalskog saveza Brazila. U trenutku kada je 2015. godine počelo hapšenje FIFA zvaničnika zbog korupcije Del Nero je iznenada odleteo za Brazil.

Decembra 2015. godine je podneo ostavku i na mesto predsednika FS Brazila, a od tada se nalazi na listi begunaca vlasti Sjedinjenih Američkih Država.

Kada ga je FIFA suspendovala 2015. godine bio je kažnjen sa milion švajcarskih maraka. Optužen je 2015. godine za malverzacije, a u optužnici još stoji i reketiranje, prevara i pranje novca. Delio je milione dolara kao mito.

Del Nero i dan-danas pokušava da bude umešan u fudbalska dešavanja, iako će definitivno ostati upamćen po „mutnim radnjama“. Njegovo bogatstvo procenjuje se na pet miliona evra.

Što se Klare tiče, ona i dalje u opisu svog profila na Instagramu drži inicijale Brazilca uz emotikon prstena pored.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar