Marko Nikolić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Golom u nadoknadi vremena, Marko Nikolić je sa Lokomotivom iz Moskve uspeo da savlada gradskog rivala, slavni CSKA.

Rezultat od 2:1 je Lokose doveo korak bliže cilju, direktnom plasmanu u Ligu šampiona sa druge pozicije na tabeli ruskog šampionata.

PROČITAJTE JOŠ

Vredi istaći da Nikolić nema poraz na klupi Moskovljana, a uspeo je da stigne do pobede posle četiri remija.

„Danas je bio derbi, obe ekipe su htele pobedu. Ovo je bila lekcija za nas da u svaku utakmicu moramo da investiramo mnogo emocija i energije“, rekao je Nikolić.

On je istakao da su igrači ostavili sve na terenu.

„U poslednjih 20, 25 minuta, timovi su se nalazili u igri pet na pet na različitim delovima igrališta. Ne volim takav fudbal, ali mi se sviđa kako smo igrali. Momci su se borili za svaku loptu i kada igrate tako nemoguće je da ne pobedite“.

Ekipa je nastavila trku za Ligu šampiona. I njoj još nije kraj.

„Definitivno ćemo igrati tamo, ali ne želimo da se nađemo u kvalifikacijama. Moramo da uđemo direktno u grupnu fazu. Sve je u našim rukama, ostala je još samo jedna utakmica do postizanja krajnjeg cilja i stopostotno smo fokusirani na nju“.

Na pitanje o kasnoj izmeni Antona Mirančuka, odnosno „nameri da odugovlači vreme“, Nikolić nije želeo da govori.

„Rekao sam ranije da neću komentarisati izmene. To je deo mog posla i za to sam ja odgovoran. Nekada je loše, nekada je dobro. Najvažnije je sada da smo ostvarili cilj“.

Medije su zanimale pojedinosti u vezi sa Ederom i Džefersonom Farfanom.

„Ne znamo koliko je ozbiljna povreda Edera, imaćemo uskoro više informacija. Što se tiče toga da novine pišu da se sprema novi ugovor za Farfana, ja ne čitam novine, ali sam srećan što je Farfan sa nama i što može da igra“, zaključio je Nikolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare