Bakero
Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI

Moskovljani posle angažmana Marka Nikolića razmišljaju o dovođenju i legende Barselone Hosea Mariju Bakera na mesto sportskog direktora.

Glasine o nesuglasicama u Barseloninij školi i B timu su sve učestalije, a prema pisanjima španskih medija uzrok krize koja vlada u katalonskom klubu mogao bi da bude odlazak Hose Mari Bakera u Rusiju.

PROČITAJTE JOŠ

Prema saznanjima španskih novinara Bakero, direktor skautinga Barselone i tehnički sekretar Barse B, blizu je dogovora sa Lokomotivom iz Moskve.

Isti izvori tvrde da generalni direktor Lokomotive Vasili Kinkadze planira reorganizaciju kluba, a da je prvi korak u tom procesu bio angažman srpskog stratega Marka Nikolića.

Nikolić je na klupu seo nakon rastanka Moskovljana sa Jurijem Seminom, trenerom koji je 2018. godine doveo lokomotivu na ruski tron, a sledeći korak je angažman funkcionera Barselone i jednog od igrača sa najviše nastupa u dresu španskog giganta.

Zanimljovo, Bakera je ruskom klubu preporučio sportski direktor Barselone Erik Abidal tokom boravka u Moskvi 2019. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar