Marko Gobeljić
Marko Gobeljić Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Desni bek na pripremama dobio dobre vesti.

Fudbalski klub Crvena zvezda produžio je ugovor sa bekom Markom Gobeljićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Gobeljić je prvog dana priprema na Zlatiboru dobio saradnju do 2024. godine, što znači da bi u Ljutice Bogdana mogao da se zadrži sedam sezona.

Došao je iz Napretka 2017. i od tada je proslavio pet titula prvaka Srbije, a igrao je i u Ligi šampiona i u Ligi Evrope sa Zvezdom.

„Izuzetno sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Već pet godina sam u klubu, produžio sada na još dve, tako da bi to trebalo da bude sedam godina. Zahvalio bih se stručnom štabu i upravi na poverenju, na meni je da radi što bolje i da nastavimo sa ovakvim rezultatima“, rekao je Gobeljić za sajt kluba.

Dodaje da nije očekivao da će nanizati ovakve uspehe, jer napominje da pre pet godina Ljutice Bogdana i nije bila tako poželjna lokacija.

„Sećam se kada sam dolazio da niko nije hteo u Crvenu zvezdu, a pet godina kasnije svi ostajemo, produžujemo ugovore, tako da sam izuzetno srećan što je Crvena zvezda porasla i što iz godine u godinu raste, nadam se da će i nastaviti tako“, naveo je Gobeljić.

Za pet godina u Zvezdi i dalje mu je živo u sećanju godina kada je prvi put posle duge pauze Zvezda ušla u Ligu Evrope.

„Ne bih izdvajao trenutke, ali mogu da kažem da se rado sećam tog početka, ulaska u grupnu fazu Lige Evrope i pobede protiv Krasnodara. Mislim da mi je to ostavilo najveći utisak, jer niko u tom trenutku nije verovao u nas i mislim da smo tu prelomili i napravili veliki iskorak, što dalje pokazuju rezultati“, rekao je Gobeljić.

Podsećamo, on je minule sezone kod Dejana Stankovića pao u drugi plan i odigrao je samo 22 utakmice na kojima je imao jednu asistenciju u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO – Stojković posle remija sa Slovenijom: Savršeno prvo poluvreme, pa pad od pet minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar