Foto: Printscreen Instagram

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić dobio je ćerku sa svojom suprugom Katarinom Grujić, a ta vest obradovala je mnoge njihove prijatelje.

Među prvima je čestitao Vujadin Savić, nekadašnji kapiten crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

„Da je živa i zdrava, bato moj. Čestitamo“, napisao je Vujadin Savić. Pridružio se i Miloš Degenek: „Srećno rođenje ćerke, neka je živa i zdrava“.

Milan Borjan, kapiten Zvezde i njegova supruga takođe su čestitali, a Snežana je otkrila da i da je Katarina Grujić bila sa njom veče pred porođaj.

„Ova moja najbolja drugarica Katarina Grujić je sinoć do jedan posle ponoći sedela kod mene kao da nije trudna, malopre se porodila i rodila nam princezu Katju. Čestitam roditelji, volim te prejaka ženo“, napisala je Borjanova supruga.

Od pevačica se oglasila Anastasija Ražnatović, a Edita Aradinović je poslala „čestitke najseksi mami“, a među onima koji su čestitali je i Nemanja Radonjić, reprezentativac Srbije.

„Čestitamo roditelji, nek je živa i zdrava mala Katja“, napisao je Radonjić. Podsećamo, Marko Gobeljić i Katarina Grujić su se početkom septembra venčali u Čeneju.

BONUS VIDEO: Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar