Foto: EPA-EFE/Robert Ghement

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović verovatno će promeniti sredinu, a Fabricio Romano, poznati fudbalski insajder piše da je Bolonja spremna da ga dovede.

Arnautović je u subotu uveče bio razočaran zbog načina na koji je završen turnir za njegov nacionalni tim – porazom od Italije 2:1 posle produžetaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Već dan kasnije spekuliše se o njegovoj budućnosti, a klub u kom je Siniša Mihajlović trener, želi da dovede nekadašnjeg napadača Vest Hema, Intera, Stouka, Verdera i Tventea.

„Možda Italija jeste moja budućnost, da… Ali ja sam još uvek igrač Šangaj SIPG-a“, rekao je Arnautović za Skaj Sport. Za to vreme Bolonja čeka čiste papire i da se Marko rastane sa kineskim klubom.

Plan je da ga dovede kao slobodnog agenta kako bi se oslobodila obeštećenja, ali i da bi pojačala svoju navalu.

Četvorica ofanzivaca Bolonje su prošle sezone postigla samo 13 golova, a Mihajlović je više puta naglašavao da tim igra dobro, ali mu je završnica akcija loša.

Arnautović je dao 20 golova na 39 utakmica za Šangaj, a u subotu uveče je dao i gol za Austriju protiv Italije u osmini finala Evropskog prvenstva, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar