Foto: EPA/HARRY HU

Užasna sapunica posle smrti Dijega Maradone dobija novu epizodu, a legendarni as je iz testamenta navodno isključio višegodišnju suprugu Klaudiju i ćerke koje je dobio sa njom - Dalmu i Đaninu.

Najnoviju informaciju u vezi sa odlaskom jednog od najboljih u istoriji fudbala prenosi „Klarin„, argentinski mediji koji je prvi i javio da je El Pibe preminuo 25. novembra.

Maradona je bivšu suprugu Klaudiju Viljafane, sa kojom je u braku bio 24 godine, i pomenute ćerke, isključio iz testamenta zbog sukoba Klaudijom, a odluku je doneo tokom boravka u Dubaiju.

Problem je nastao kada je legendarni Argentinac otkrio da mu je sa računa nestalo šest miliona dolara, odnosno da mu fali i tačno 458 suvenira skupljenih tokom karijere za pamćenje.

Zbog toga je čak pokrenuo i tužbu, slučaj je bio pred sudom godinama, a ćerke je isključio iz nasledstva jer su u tom slučaju bile uz majku.

Inače, Maradonino celokupno bogatstvo procenjuje se na oko 75 miliona dolara i izvesno je da će se tek dešavati neprijatne situacije među naslednicima.

Iza čuvenog asa, pored fudbalskog blaga, ostale su i nekretnine u Buenos Ajresu, automobili, fabrika, hotel i još brojne vrednosti širom Argentine, ali i Venecuele, Kine, Belorusije i Dubaija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare