Mihajlović i Manćini; Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Roberto Manćini, aktuelni selektor Italije i veliki prijatelj Siniše Mihajlovića, ispričao je jednu od anegdota iz bogate igračke karijere, a vezana je za Mihu "taksistu" i žuti BMW.

Roberto Manćini i Siniša Mihajlović bili su saigrači u Sampdoriji od 1994. do 1997. godine i tada je rođeno veliko prijateljstvo, koje traje i dan danas.

PROČITAJTE JOŠ

Interesantno, Miha je po dolasku u Đenovu vozio žuti BMW, što je mnoge asociralo na taksi vozilo, upravo zbog te žute boje. Tako je i nastala anegdota, koju je ispričao Manćini.

„Kada je Siniša Mihajlović stigao u Italiju, vozio je neki auto žute boje. Mislim da je bio neki sportski BMW. I jednog dana je otišao na stanicu da sačeka Arijanu. I dok je čekao, neki čovek je uleteo u kola na zadnje sedište“, objasni je za italijanske medije harizmatični Italijan Roberto Manćini.

Prema rečima bivšeg fudbalera Lacija, te menadžera nebesko-plavih i Intera, usledio je Mihina spontana reakcija.

„Siniša se okrenuo i pitao ga: kog đavola ti tražiš u mom automobilu?“

Nakon toga, „mušterija“ je pitala srpskog asa: Pa zar ovo nije taksi?.

Pošto su im se putevi u Sampdoriji razišli, Mihajlović i Manćini su ponovo bili saigrači u Laciju, kasnije su sarađivali kao trener i pomoćnik na klupi Intera.

Sastavite i vi idealnih 11 Partizana i Crvene zvezde!

U komentarima na vest nam šaljite svoje najbolje timove ili na email [email protected], pa će i vaši izbori na kraju uticati na konačan izgled najboljih sastava večitih rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar