Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović je udarna vest u svetu fudbala zbog spora koji vodi sa lisabonskim Sportingom. Naime, Portugalci su bili dužni da isplate Srbinu tri miliona evra na ime odštete jer su ga otpustili posle samo osam dana, ali novac nije isplaćen. Treneru Bolonje je prekipelo i rešio je da se obrati Evropskoj kući fudbala (UEFA).

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović presavio je tabak i poslao dopis UEFA u kojem je zatražio da se Sporting izbaci iz Evrope. Razlog? Rok za milionsku odštetu je istekao, a nije ispoštovan.

PROČITAJTE JOŠ

Portugalski mediji prvobitno su objavili da su „lisabonski lavovi“ isplatili šefa stručnog štaba Bolonje, ali je on to demantovao, poručivši da je izvršen samo deo uplate.

„Sporting mi do današnjeg dana nije isplatio novac. Od početka godine, otkako je dugovanje postalo pravosnažno, Portugalci su se na sve načine trudili da odlože isplatu. U poslednjih nekoliko meseci su mi dostavili nekoliko predloga za poravnanje, ali mi je bilo jasno da „kupuju vreme“ i da traže način da se odloži isplata duga. Zato sam odlučio da se obratim UEFA i da potražim pomoć. Tek tada su počeli da plaćaju deo po deo. Ipak, njihovo ponašanje je neprihvatljivo i insistiraću kod UEFA da mi Sporting isplati sav novac. Idem do kraja, čak i po cenu da to znači izbacivanje Sportinga iz evropskih takmičenja“, poručio je za italijanske medije Siniša Mihajlović.

Sastavite i vi idealnih 11 Partizana i Crvene zvezde!

U komentarima na vest nam šaljite svoje najbolje timove ili na email [email protected], pa će i vaši izbori na kraju uticati na konačan izgled najboljih sastava večitih rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar