Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini i dalje je pozitivan na koronavirus, pa će ekipu i u predstojećoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine predvoditi pomoćnik Alberiko Evani.

Kako je preneo list „Gazeta delo Sport“, rezultati testiranja dobijeni su u ponedeljak ujutro i potvrđeno je da je Mančini i dalje pozitivan na koronavirus, dve nedelje pošto je otkriveno da je zaražen.

PROČITAJTE JOŠ:

Mančini je i dalje u karantinu i neće biti uz ekipu u utakmici sa Bosnom u sredu 18. novembra u Sarajevu, u Ligi nacija.

PROČITAJTE JOŠ: Đuričić se zvanično (i prekasno) oporavio od korone

Evani je predvodio Italiju u prijateljskoj utakmici protiv Estonije (4:0) i u pobedi protiv Poljske (2:1) u Ligi nacija, posle koje je ekipa prva u Grupi 1 u Ligi nacija A.

Sa Apenina takođe stiže i vest da je i trener fudbalera Milana Stefano Pioli zaražen je koronavirusom.

Pioli je podvrgnut brzom testu u subotu, kada je potvrđeno prisustvo virusa i od tada je u karantinu. Zbog toga je otkazan trening ekipe i obaveštene su nadležne zdravstvene vlasti.

Kako je preneo sajt Kalčomerkato, Pioli je ponovo testiran i potvrđeno je da su rezultati PCR testa pozitivni.

Fudbaleri Milana su se u ponedeljak vratili trenizima, bez trenera koji je ostao u izolaciji i neće ih predvoditi u nedelju u derbiju Serije A protiv Napolija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram