Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić mogao bi na leto da promeni sredinu pošto je uveliko u pregovorima sa Mančester junajtedom.

Kako je preneo list „Gazeta delo Sport“, Junajted je već stupio u kontakt sa Sergejem i njegovim timom oko potencijalnog transfera, jer ga na „Old Trafordu“ vide kao zamenu za Pola Pogbu, koji bi mogao da se vrati u Juventus.

Srpski fudbaler je imao veoma dobru sezonu u dresu Lacija i otuda su mnogi klubovi ponovo pokazali interesovanje. Postigao je pet golova na 30 mečeva u svim takmičenjima.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted će, kako tvrde izvori u Italiji, imati konkurenciju jer su u igri i Real, Pari Sen Žermen i Juventus, koji je i ranije želeo da ga angažuje.

„Gazeta“ piše kako je sportski direktor Parižana, Leonardo, veliki poklonik igre srpskog veziste i da je spreman da plati za njegov dolazak.

Sergej ima ugovor sa Lacijom do leta 2024. godine i ko želi da ga angažuje moraće da plati 100 miliona evra.

Predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito insistira na ceni i kaže da je klub spreman da ga proda ukoliko se ispune određeni uslovi.

„Milinkovic-Savić je u dobrim odnosima sa svima u klubu, mi smo svi dobri prema njemu. Ako stigne neka ponuda, razmotrićemo je u duhu najboljih intersa kako za sam klub, tako i za igrača. Donećemo odluku najbolju za sve strane“, rekao je nedavno Lotito.

Osim Mančester junajteda, Reala, Juventusa i Pari Sen Žermena, Milinković-Savić se povezivao ranije i sa Čelsijem.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram